Hoppa till sidans innehåll

Ordförandens tankar 3 februari 2021


Nytt medlemsrekord

 

Trots att vår verksamhet har legat på is i snart ett år är medlemmarnas intresse för sällskapet fortfarande intakt. Det visar sig när vi går igenom vår medlemsmatrikel.

Redan i början av december gick vi ut med en anmodan om att betala medlemsavgiften som är 100 kr. Skälet till detta var att vi så snart som möjligt ville registrera medlemmarna hos tidningen Westgötarnas Idrottshistoria som ingår i avgiften.

I slutet av december fick de medlemmar som ännu inte hade betalat avgiften en påminnelse. Dessutom skickades brev ut till de som inte har mejl.

I början av januari hade vi 141 betalande medlemmar. Efter utskicken av breven så kom ytterligare avgifter in. Den 31 januari var vi uppe i 167.

Flera av våra medlemmar lämnade jordelivet under 2020. Andra har valt att avstå från att fortsatt vara medlemmar. Lämnat sällskapet. Av olika anledningar.

Därför är det ytterst glädjande att vi nu kan konstatera att sällskapet har betydligt fler medlemmar än året innan. Vi tror faktiskt att 167 är nytt rekord. Även om det finns en viss osäkerhet i det påståendet.

Självklart är vi i styrelsen tacksamma över att intresset för att vara medlem är så stort. Vi hoppas också att vi så snabbt som möjligt skall kunna återuppta vår verksamhet igen.

Till dess kan ni ju botanisera lite bland alla dokument, bilder och tidningsartiklar som finns på vår hemsida.

 Hälsningar

 Lennart Persson

Uppdaterad: 02 JUL 2020 15:57 Skribent: Lennart Persson
Epost: This is a mailto link

 

 

Nedslag i förening


Äldre nr WI-tidningen

Besök sedan 200602

Web Analytics Made Easy -
StatCounter


 

 

 

Postadress:
Skara Idrottshistoriska sällskap
Lennart Persson, Rådhusgatan 12 lgh 1103
541 30 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725291291
E-post: This is a mailto link

Se all info