Hoppa till sidans innehåll

Ordförandens tankar


Det känns som om världen står stilla. Vi går omkring och väntar på att den skall öppnas igen.

Precis som för de flesta har vår verksamhet legat nere sedan viruset intog oss. Våra tisdagsträffar har inte kunnat genomföras. Mötena med speciella gäster har ställts in.

I kulisserna har det dock jobbats en del. Framför allt av vår vän Janne Åberg i Skövde. Ni vet han som vaktade Skövde AIK:s mål när laget kvalade till Allsvenskan för snart 50 år sedan.

Janne har hjälpt oss att bygga en ny hemsida. En lite modernare plattform för Skara IHS. Inte nog med det. Åberg har lagt ned ett enormt arbete på att flytta över allt material från den gamla sidan. Han har också piffat upp innehållet på ett prydligt sätt.

Därför har nu allt historiskt material för föreningarna i Skara ett nytt hem. Gamla som nya föreningar. Levande som döda.

Ett storartat jobb av Janne. Jag är övertygad om att många kommer att få stor glädje av vår nya skapelse.

När det gäller Hall of Fame var ju tanken att dela ut diplomen i samband med den traditionella Stochampionatsträffen på Djäknescenen. Precis som ifjol. Tyvärr blir det inte möjligt då träffen är inställd och Stochampionatet kommer att köras utan publik. Därför har vi ännu inte beslutat om vilka som skall väljas in. Arbetet har dock börjat lite smått och inom ett par veckor kommer kommittén att samlas för komma fram till vilka som skall ta plats i denna exklusiva skara.

Samtidigt funderar vi på när vi skall dela ut diplomen. Ett förslag är Ostmässan (om den blir av). Ett annat är en hemmamatch för Skara HF när matcherna öppnas för publik igen.

 

Jag vill gärna önska er en trevlig fortsatt sommar och Var rädda om er.

 

Lennart Persson

 

Uppdaterad: 02 JUL 2020 15:57 Skribent: Lennart Persson
Epost: This is a mailto link

 

 

Nedslag i förening


Äldre nr WI-tidningen

Besök sedan 200602

Web Analytics Made Easy -
StatCounter


 

 

 

Postadress:
Skara Idrottshistoriska sällskap
Lennart Persson, Rådhusgatan 12 lgh 1103
541 30 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725291291
E-post: This is a mailto link

Se all info