Hoppa till sidans innehåll
Foto: HP Skövdegrabben Sargon Abraham har återvänt till Degerfors efter 2,5 år i Göteborg. I höst hoppas vi kunna resa till Stora Valla.

Rapport från styrelsen

25 JAN 2021 16:51
  • Uppdaterad: 25 JAN 2021 16:51

Den 18 januari hölls ett styrelsemöte i Vilanhallen. 

Här kommer en kort rapport från det mötet:

 

  • Medlemmar

2020 hade sällskapet 141 betalande medlemmar. Under året gick några tyvärr bort. I inledningen av det här året har några medlemmar bett att få lämna föreningen. Samtidigt har vi fått en del nya medlemmar. Vi har nu drygt 150 medlemmar som har betalat medlemsavgiften.

100 kronor kostar det att vara medlem. Av den går 50 kronor per medlem till tidningen Westgötarnas Idrottshistoria som utkommer med fyra nummet per år.

 

  • Ekonomi

Eftersom vi numera inte har några utgifter för lokalhyra är ekonomin god. Cirka 50.000 kronor finns i likvida medel. De enda fasta kostnader vi har är för hemsidan, internet och diplomen till de som väljs in i Hall of Fame.

Medlemsavgiften sänktes för några år sedan från 200 kronor till 100 kronor. Styrelsen anser att det inte finns skäl att nu höja den igen.

  • Tisdagsträffar

Så fort det är möjligt kommer vi att åter arrangera våra tisdagsträffar med inbjudna gäster. Längst fram i kön står Stenums IF. Andra planerade träffar kommer att handla om motorsport och trav. Skara HK finns också med i planerna. SHK fylld ju 75 år ifjol.

 

  • Resa

Tyvärr fick vi ställa in vår resa till matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF i våras. Nu planeras för en resa till Degerfors med match i Allsvenskan på klassiska Stora Valla och besök på det fina fotbollsmuseet där. Den resan kommer dock inte att ske förrän i höst. Vi hoppas att pandemin släppt sitt grepp om oss då.

 

  • Årsmöte

Enligt stadgarna skall årsmötet ske senast mars månads utgång. Styrelsen beslöt att årsmötet skall genomföras den 23 mars. Om det kommer att ske i Vilanhallen eller digitalt får vi återkomma till.

 

Har du några synpunkter om vår verksamhet så mejla gärna till:

This is a mailto link


Hälsningar
Styrelsen

Skribent: Lennart Persoon

 

 

Nedslag i förening


Äldre nr WI-tidningen

Besök sedan 200602

Web Analytics Made Easy -
StatCounter


 

 

 

Postadress:
Skara Idrottshistoriska sällskap
Lennart Persson, Rådhusgatan 12 lgh 1103
541 30 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725291291
E-post: This is a mailto link

Se all info